Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit hoort bij InBlindz®

Met InBlindz® koopt u kwaliteit. Het is een product van Nederlandse makelij van gerenommeerd glasproducent Stolker Glas. InBlindz® heeft in de loop der jaren een kwalitatief uitstekende reputatie opgebouwd en we garanderen een betrouwbaar en toekomstbestendig product van de beste kwaliteit. De zonwering kan niet beschadigen tussen het glas en is daarom veel duurzamer dan zonwering voor het raam. Het kan ook niet aangetast worden door invloeden van buitenaf, zoals vocht, vet en licht. De bediening is intensief getest en uiterst gebruiksvriendelijk. Met InBlindz® kunt u tot maar liefst 10 jaar garantie krijgen. Kortom, InBlindz® is niet alleen prettig in gebruik, maar waarborgt ook een lange levensduur en een goede investering. U kunt daarom rekenen op een uitgebreide garantieregeling van meerdere jaren, ongeachte van het bedieningssysteem.

Garantiebepalingen

Bent u benieuwd naar welke garantiebepalingen wij hanteren voor InBlindz®? Door op onderstaande button te klikken, kunt u vanuit de garantiebepalingen pagina een PDF-bestand downloaden waarin uitgebreid wordt ingegaan op garantie.
Garantiebepalingen

Meer informatie

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze garantiebepalingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze glasadviseur Dennis de Bruin. U kunt ons direct bereiken op 030-285 54 00 van 7:00 tot 16:30 uur of u kunt ons een vraag stellen via onderstaande knop.

Stel uw vraag

raamdecoratie voor uw raam en kozijn