InBlindz® komt in verschillende kleuren en materialen

Zonwering tussen glas in verschillende kleuren

InBlindz® kan geleverd worden in een variëteit aan mooie kleuren en materialen. De zeer fijne stoffen, modieuze kleuren en dessins, bieden voor elke smaak wat wils. U kunt hierdoor uw woon-, slaap- of kinderkamer volledig naar eigen smaak stylen.

Jaloezieën in glas

Voor jaloezieën in glas hebben we een uitgebreid assortiment aan kleuren: zachte pasteltinten, chique wittinten en metallics. De kleuren van het boven-, onder- en zijprofiel worden afgestemd op de gekozen kleur.

Plissés in glas

Voor de frisse, geplooide stoffen voor de plissés zijn de mogelijkheden ruim. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, patronen en structuren. Ook kunt u kiezen voor de hoeveelheid transparantie van de plissés, waardoor u de warmte- en lichtinval kunt reguleren.

Duplissés in glas

Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor semi-transparante of verduisterende stoffen in de gewenste kleur.

Een overzicht van de beschikbare kleuren

Om u een indruk te geven van de kleurmogelijkheden, is er hieronder een overzicht te vinden van alle beschikbare kleuren. Zoals u ziet, zijn de kleuren ook weer te combineren met de verschillende bedieningssystemen van InBlindz®. Klik op het overzicht om het beeld te vergroten.

Heeft u nog vragen?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor hotelkamers, spreekkamers of schoollokalen? Neem dan contact op met Dennis de Bruin. Hij adviseert u graag over de uitgebreide toepassingen en mogelijkheden.

Stel uw vraag

Brochure downloaden

Inblindz het alternatief voor rolluiken