Hoe werkt InBlindz®?

Uw gemak is ons uitgangspunt

Het antwoord op de vraag “Hoe werkt InBlindz®?” hangt volledig af van uw voorkeur. InBlindz® telt namelijk maar liefst 12 verschillende bedieningssystemen. U heeft de keuze tussen een hand- of elektrische bediening. Onder handbediening vallen bedieningssystemen met koord, magneet, knop of staaf.

Het elektrisch bedienen van bijna alle vormen van InBlindz® gebeurt met een externe of interne motor. De motor wordt aangestuurd door een schakelaar op de muur, toetsen op de batterij of een afstandsbediening. De batterij van de afstandsbediening laadt u eenvoudig op met een adapter of zonnecel.

De bedieningsmogelijkheden zijn uitgebreid, van individuele bediening tot aansluiting op een gebouwbeheerssysteem (Domoticasysteem), waarbij een smartphone de InBlindz® op afstand aanstuurt.

De bedieningssystemen van InBlindz®

InBlindz® is verkrijgbaar in 12 verschillende bedieningssystemen, van hand- tot elektrische bediening en van koord- tot smartphone- en tabletbediening. Hieronder is een overzicht te vinden van alle InBlindz® systemen. Klik op het overzicht om het beeld te vergroten.

InBlindz Bedieningssystemen

 

Hoe werkt InBlindz®?

Wilt u de werking van InBlindz® zien? Geen probleem. We hebben een productvideo gemaakt waarop we een aantal van de bedieningssystemen demonstreren. Op deze video kunt u met eigen ogen zien hoe InBlindz® werkt en krijgt u een beter beeld bij wat voor u het meest van toepassing is. Bekijk de video hier.

Vragen?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor hotelkamers, spreekkamers of kantoren? Neem contact op met Dennis de Bruin. Hij adviseert u graag over de uitgebreide toepassingen en mogelijkheden.

Advies gewenst…?

Brochure downloaden

Vouwgordijnen voor uw raam