Energie besparen met zonwering in glas

InBlindz Screenline Warmtereflecterende lamel V95De V95 lamel van ScreenLine® is voorzien van een speciale coating waarmee een zeer hoge energiereflectie wordt verkregen. Deze coating is ontwikkeld om alle golflengtes die selectieve coatings doorlaten, te reflecteren. Hiermee bespaart u gegarandeerd op energie. De V95 lamel is een perfecte match met bijvoorbeeld zonwerende beglazing. Hierdoor is het mogelijk een g-waarde te realiseren tot wel 7%. In combinatie met een innovatieve HR-coating is zelf een U-waarde te realiseren tot wel 1,0 W/m²K.

Minder verbruik aan energie

InBlindz® zonwering tussen glas is duurzaam en draagt met deze nieuwe lamel bij aan een vermindering van het energieverbruik. Daarbij is het binnenklimaat optimaal te reguleren. Zo sluit dit naadloos aan op het concept van de “frisse school” en beperkt u het verbruik van energie tot een minimum, wat leidt tot geldbesparing.

Toepassingsgebieden voor InBlindz® zijn dus scholen, maar ook ziekenhuizen, zorgcentra en kantoren. Particulieren passen zonwering in glas thuis bijvoorbeeld toe in dakkapellen, badkamers, keukens en serres.

Gebouwbeheersysteem

InBlindz® heeft diverse besturingsmogelijkheden; van individuele bediening tot aansluiting op een gebouwbeheersysteem (domoticasysteem). Bij een gebouwbeheersysteem is de zonwering tussen glas op iedere locatie en elk gewenst moment aan te sluiten. Zo kan een smartphone de InBlindz® op afstand aansturen. Minder energie en een hoger gebruiksgemak!

Meer info over zonwering tussen glas?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Neem dan contact op met Dennis de Bruin. Hij adviseert u graag over de uitgebreide toepassingen en mogelijkheden.

Stel hier uw vraag

 

raamdecoratie voor uw raam en kozijn