Zonwering in Glas

Zonwering in glas

InBlindz® is kwalitatief hoogwaardige zonwering zoals, jaloezieën, plissés of duplissés, in isolatieglas. InBlindz® heeft alleen maar voordelen: het is zeer hygiënisch, duurzaam, energiebesparend en geeft de mogelijkheid om het binnenklimaat naar wens te reguleren. Daarom wordt het zakelijk veel toegepast als buitenbeglazing of scheidingswanden bij kantoren, scholen, ziekenhuizen of kinderdagverblijven. Particulieren thuis ervaren InBlindz® als praktisch en fraai voor de dakkapel, badkamer, keuken en serre. InBlindz® is namelijk een ideale oplossing voor ruimtes waar vocht of vet een aanslag achterlaat of waar warmte moeilijk weg kan, denk aan kamers boven of op zolder.

Ruime keuze

U kunt naar smaak kiezen voor jaloezieën, plissés of duplissés tussen glas. Met ruime keuzemogelijkheden in kleur en materiaal, kunt uw ruimte zo volledig naar smaak aankleden. Alle types zijn voorzien van een praktische, eenvoudige hand- of elektrische bediening waarmee u de zonwering kantelt en optrekt. InBlindz® geeft niet alleen praktische oplossingen voor hygiëne, warmtebeheersing en energie, maar is ook erg praktisch in gebruik.

Combineren met welk type glas?

InBlindz® is isolatieglas met plissés, jaloezieën of duplissés gemonteerd in de spouw. Kortgezegd: zonwering in glas. Het wordt geproduceerd als isolatieglas en heeft dezelfde isolerende eigenschappen. Ook de techniek van het monteren van InBlindz® is gelijk aan het plaatsen van isolatieglas. InBlindz® is te combineren met allerlei soorten beglazingen, zoals:

  • Hoog Rendementsglas (HR++)
  • Zonwerend glas
  • Veiligheidsglas
  • Brandwerend glas
  • Hardglas

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw badkamer, kantoor of dakkapel? Neem dan contact op met Dennis de Bruin. Hij adviseert u graag over de uitgebreide toepassingen en mogelijkheden.

Neem contact op

Brochure aanvragen

lamellen voor kunststof kozijnen