Training InBlindz® Adviseur

InBlindz® dealer of adviseur worden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van InBlindz® op zakelijk gebied? Dan kunnen we vast iets voor elkaar betekenen. Wij werken samen met enthousiaste partijen die achter InBlindz® staan. Schrijf u in voor de (GRATIS) training en wordt een gecertificeerde InBlindz® Adviseur!

Tijdens deze training maakt u kennis met de mogelijkheden van zonwering in glas. U wordt uitgebreid geïnformeerd over de verschillende types, materialen en bedieningen van InBlindz®, wat de voordelen zijn en waar het systeem is toe te passen. Tijdens een praktijkgedeelte gaan we in op het inmeten en monteren. Na afloop bent u InBlindz® Adviseur en ontvangt u een certificaat.

Wanneer, hoe laat & waar?

Er zijn verschillende data waarop de training wordt georganiseerd. Deze kunt u vinden op de inschrijfpagina waar u tevens uw keuze kunt invullen. De training wordt gegeven bij Stolker Glas in Nieuwegein en start om 9:30 uur. Rond 12:30 uur sluiten we af met een broodjes lunch.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven door op onderstaande link te klikken, het formulier in te vullen en te verzenden. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving waarin wij uw deelname bevestigen.

Ik verwelkom u graag tijdens de training!

Met vriendelijke groet,

Dennis de Bruin
Adviseur InBlindz®

Schrijf u nu in

raamdecoratie voor uw raam en kozijn