Service en ondersteuning

Service en ondersteuning

InBlindz® is een kwalitatief zeer hoogwaardig product. De jaloezieën, plissés en duplissés die in de spouw worden gemonteerd zijn afkomstig van bekende specialisten van onder andere ScreenLine® en Sunbell. De productie tussen dubbel glas vindt plaats in eigen beheer van Stolker Glas. U kunt daarom vertrouwen op een uitgebreide service en ondersteuning. Hebt u vragen of klachten, neem dan contact op met onze serviceafdeling.

Gegarandeerde kwaliteit

Met InBlindz® koopt u kwaliteit. Het is een product van Nederlandse makelij van gerenommeerd glasproducent Stolker Glas. InBlindz® heeft in de loop der jaren een kwalitatief uitstekende reputatie opgebouwd en we garanderen een betrouwbaar en toekomstbestendig product. De zonwering kan niet beschadigen tussen het glas en is daarom veel duurzamer dan zonwering voor het raam. Het kan ook niet aangetast worden door invloeden van buitenaf, zoals vocht, vet en licht. De bediening is intensief getest en uiterst gebruiksvriendelijk. Kortom, InBlindz® is niet alleen prettig in gebruik, maar waarborgt ook een lange levensduur en een goede investering. U kunt daarom rekenen op een uitgebreide garantieregeling van meerdere jaren.

Voor uitgebreide informatie over onze garantie, kunt u de garantiebepalingen raadplegen. Deze kunt u gratis downloaden door op onderstaande button te klikken.
Garantiebepalingen

Registreren voor garantiecertificaat

Voor degenen die al InBlindz® hebben gekocht en die aanspraak willen maken op de garantie, kunt u terecht op de garantie-registratiepagina. Hierop staat tevens voor wie een registratie van toepassing is en hoe u dat doet.

Advies nodig?

Wilt u advies over InBlindz® of even sparren? Neem dan gerust contact op met Dennis de Bruin. Hij ondersteunt u graag, zodat u een goed advies kunt uitbrengen naar uw klant.
Stel uw vraag

raamdecoratie voor uw raam en kozijn