Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan door uw aanvraag te e-mailen naar inblindz@stolkerglas.nl of te bellen naar 030 285 54 00. U kunt ook het aanvraagformulier invullen via de button “Offerte aanvragen”. U ontvangt dan binnen enkele dagen een offerte van ons.

Offerte aanvragen

InBlindz® bestellen

Wilt u direct een bestelling doorgeven? Bestellingen kunt u plaatsen middels het InBlindz® bestelformulier. Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een opdrachtbevestiging. Wij verzoeken u deze goed te controleren en voor akkoord terug te sturen. Uw bestelling wordt vervolgens in productie genomen. Vraag het InBlindz® bestelformulier aan via de button “Bestelling plaatsen”.

Bestelling plaatsen

Promotiematerialen bestellen

Om uw advies-/verkoopgesprek te ondersteunen stellen wij informatiebrochures, keuzewijzers, kleurenstalen en demonstratiemodellen beschikbaar. Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare promotiematerialen, promokits en de bijhorende prijzen. Wilt u direct promotiematerialen bestellen? Klik dan op onderstaande button.

Promotiematerialen bestellen

Levertijden

De levertijd bedraagt circa 6 werkweken vanaf het moment dat wij de getekende opdrachtbevestiging van u retour hebben ontvangen. De aangegeven levertijd is puur indicatief. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

raamdecoratie voor uw raam en kozijn

Vragen?

Wilt u meer weten over InBlindz®, of heeft u assistentie nodig bij uw bestelling? Neem contact op met Dennis de Bruin door te bellen naar 030 285 54 00 of door het contactformulier in te vullen via onderstaande button. Hij helpt u graag verder.

Stel uw vraag