Zakelijk

InBlindz®: Raambekleding tussen glas van hoge kwaliteit

InBlindz® is een intelligent systeem waarbij zonwering in het isolatieglas is geïntegreerd. We bieden het meest complete assortiment zonwering tussen glas: van jaloezieën en plissés tot duplissés. InBlindz® heeft alleen maar voordelen, omdat het niet alleen duurzaam, maar ook zeer hygiënisch is. En het biedt de mogelijkheid om het binnenklimaat naar wens te reguleren. Daarom wordt het veel toegepast bij kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, en scholen.

Waaruit is InBlindz® opgebouwd?

InBlindz® is isolatieglas met jaloezieën, plissés of duplissés in de spouw gemonteerd. Het wordt geproduceerd als standaard isolatieglas en heeft dezelfde isolerende eigenschappen. Ook de techniek van het monteren van InBlindz® is gelijk aan het plaatsen van isolatieglas. Het combineren van InBlindz® is eenvoudig mogelijk met allerlei soorten beglazingen, zoals:

  • Hoog Rendementsglas (HR++)
  • Zonwerend glas
  • Veiligheidsglas
  • Brandwerend glas
  • Hardglas

 Heeft u interesse in de mogelijkheden van InBlindz®?

Wilt u meer details weten over InBlindz®? Of bent u benieuwd naar InBlindz® op het gebied van zakelijke doeleinden? Neem dan contact op met Dennis de Bruin via 030 285 54 00 of stel een vraag via onderstaande knop. Hij helpt u graag verder.

Stel uw vraag

Productwijzer downloaden

raamdecoratie voor uw raam en kozijn