Primeur: Warmtereflecterende coating, g-waarde tot wel 7%

Afgelopen maand heeft Stolker Glas haar nieuwe productlijn InBlindz® zeer succesvol geïntroduceerd op vakbeurs GEVEL 2014.

PRIMEUR: zeer hoge warmtereflectie, G-waarde 7%

De nieuwe InBlindz® V95 lamel heeft een hoge energie reflectie en is voorzien van een speciale coating. Deze innovatieve coating zorgt ervoor dat alle golflengtes die selectieve coatings doorlaten, worden gereflecteerd. De V95 lamel van ScreenLine® is een perfecte match met bijvoorbeeld zonwerende beglazing. Hierdoor is het mogelijk een g-waarde te realiseren tot wel 7%.

InBlindz® draagt hierdoor bij aan de vermindering van energieverbruik en verbetering van het binnenklimaat. Het sluit hierbij aan op bijvoorbeeld het concept van de “frisse school”. Zeker in combinatie met zonwerend HR++ isolatieglas met een U-waarde tot wel  1,0 W/m²K.

Gebouwbeheersysteem

Tijdens de vakbeurs werd ook getoond hoe InBlindz® is aan te sluiten op een gebouwbeheersysteem. Op deze manier is de zonwering tussen glas op iedere locatie en elk gewenst moment aan te sturen.

Breedste assortiment zonwering tussen glas

Tijdens deze beurs kon men de verschillende materialen, kleuren en bedieningsmechanismen ervaren. Stolker Glas biedt als één van de weinige glasproducenten naast jaloezieën en duplissés ook plissés tussen glas. Bovendien kan men kiezen uit verschillende soorten beglazing, zoals isolatieglas, veiligheidsglas en brand-, geluids- en zonwerende beglazing.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze duurzame oplossingen? Klik dan op onderstaande button en vul uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Vond je dit bericht interessant? Deel het!
Share on Facebook

Facebook

0Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

email