Stolker Glas in de race voor Nationaal Business Succes Award. Stem op ons!

Stolker Glas genomineerd voor Nationale Business Succes Award 2015

Stolker Glas in de race voor Nationaal Business Succes Award

Wim van Lindt, algemeen directeur: ‘We zijn vereerd dat onze inzet wordt erkend’

Stolker Glas is branchewinnaar 2015 in de vlakglasindustrie. Hierdoor dingt het bedrijf automatisch mee naar de Nationaal Business Succes Award. Deze wordt 4 februari uitgereikt door het gelijknamige instituut.

Branchewinnaar

Stolker Glas wordt geroemd om haar missie en innovatieve karakter. De jury van de Nationaal Business Succes Award heeft de onderneming daarom uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de vlakglasindustrie. Wim van Lindt, algemeen directeur van Stolker Glas: ‘Dit is werkelijk fantastisch, een bevestiging van onze jarenlange focus en harde werk.’

Missie

De hoogste score is behaald in de sterk geformuleerde missie van Stolker Glas. Het snel en betrouwbaar leveren van een breed assortiment (isolatie)glas is de toegevoegde waarde van het bedrijf. Klanten kunnen zo op Stolker Glas bouwen en vormen tegelijkertijd zelf een betrouwbare partner voor hun eigen klanten.

Stolker Glas maakt deze belofte naar haar klanten ‘glashard’ door korte communicatie-lijnen én de manier waarop het productie- en logistieke proces is ingericht. Daarnaast is het bedrijf uitermate flexibel ingesteld. ‘Snelle leveringen van isolerend veiligheids- brandwerend-, zonwerend- en geluidswerend glas zijn al mogelijk binnen 8 uur’, benadrukt Wim van Lindt.

Daarnaast weet Stolker Glas haar uitgebreide vakkennis uitstekend te vertalen naar persoonlijke adviezen op maat. Door deze expertise via workshops (StolkerClasses) te delen, worden klanten bovendien gesterkt in hun positie als glasadviseur.

Innovatie

De jury prijst Stolker Glas om haar vooruitstrevendheid. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Stolker Glas, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Die innovatie zit vooral in productontwikkeling op het gebied van monumentenglas, raambekleding tussen glas en brandwerend glas. Wim van Lindt: ‘Ons uitgangspunt is niet het huidige aanbod, maar: wat wil de klant? In de renovatie- en restauratiemarkt zijn nog veel oude ramen met daarin een dunne sponning. Wij ontwikkelden een monumentale isolatieglas ruit van slechts zeven millimeter dik, die hierin past. Dat kan nog niemand in deze branche. Innovatie is dus de drijvende kracht achter het bieden van klantspecifieke oplossingen.’

Nationaal Business Succes Award 2015
Als branchewinnaar is Stolker Glas direct genomineerd als kanshebber voor de Nationaal Business Succes Award 2015 en de bijbehorende prijs van 100.000 euro. ‘Deze prijs is voor ons heel belangrijk om te kunnen blijven inzetten op innovatie. We hebben genoeg ideeën op de plank liggen, maar het ontbreekt soms aan tijd, mankracht en middelen’, zegt Wim van Lindt.

Vindt u dat Stolker Glas deze award verdient? Of wilt u simpelweg profiteren van de toekomstige innovaties van deze glasproducent? Breng dan uw stem uit. Dit kan nog tot en met 16 januari 2016 via sms. Stuur NBSA [spatie] 8040 naar 4422. En maak kans op een gratis iPad Pro!

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Vond je dit bericht interessant? Deel het!
Share on Facebook

Facebook

0Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

email