ScreenLine® zonwering in dubbel glas

Screenline®

De jaloezieën, plissés en duplissés (black out) van ScreenLine® zijn vrijwel in elke ruimte toepasbaar. Het is uitermate geschikt voor zonwering of raambekleding in kantoren, scholen en ziekenhuizen als buitenbeglazing en bijvoorbeeld in scheidingswanden. Maar ook thuis is het bij uitstek geschikt in een dakkapel, badkamer- of keukenraam.

Uit eigen fabriek

De montage of wel het samenbouwen van de ScreenLine® tussen het isolatieglas wordt door Stolker Glas uitgevoerd. Vervolgens wordt het door de glasproducent onder de productnaam InBlindz® uitgeleverd.

Doordat Stolker Glas ook dit systeem in eigen productie assembleert zijn snelle en betrouwbare levertijden gegarandeerd.

Gegarandeerde Service en Garantie

Service en ondersteuning wordt rechtstreeks vanuit Stolker Glas geboden. De glasproducent heeft een eigen service-afdeling. Hier kunt u terecht voor alle vragen over dit kwalitatief hoogwaardige product. Daarbij kent InBlindz®

een uitgebreide garantieregeling van meerder jaren.

Meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor u thuis of op kantoor? Neem dan contact op met Dennis de Bruin. Hij adviseert u graag over de uitgebreide toepassingen en mogelijkheden.

Stel uw vraag

Brochure downloaden

raamdecoratie voor uw raam en kozijn