Registreren voor garantie

10 jaar gegarandeerde kwaliteit

10 jaar garantie InblindzMet InBlindz® investeert u in kwalitatief hoogwaardige zonwering tussen glas. Om dit te benadrukken geven wij 10 jaar garantie* op InBlindz®. Op welke producten de garantie van toepassing is en onder welke voorwaarden leest u in onze garantiebepalingen “Gegarandeerde Kwaliteit”. Deze kunt u gratis downloaden onderaan deze pagina.

Registreren voor garantie

Om aanspraak te kunnen maken op onze service van 10 jaar garantie* dient u in ieder geval de InBlindz®, binnen zes maanden na productiedatum, te registreren. Hiervoor dient u gebruik te maken van het registratieformulier dat u kunt vinden door op de link onderaan deze pagina te klikken.

Wie dient te registreren?

Het bedrijf dat de InBlindz® heeft besteld en afgenomen bij Stolker Glas dient de producten te registreren.  Het registratieformulier kunt u vinden door op de link onderaan deze pagina te klikken.

Nadat u de registratie heeft ingevuld en verzonden ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail. Nadat uw gegevens zijn verwerkt, wordt het InBlindz® garantiecertificaat van 10 jaar* naar u toegestuurd.

Meer informatie?

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met Dennis de Bruin. Hij adviseert u graag.

garantiebepalingen registreren InBlindz®

raamdecoratie voor uw raam en kozijn

* Voor de volledige voorwaarden en garantiebepalingen verwijzen wij u naar onze brochure “Gegarandeerde Kwaliteit”.