InBlindz® toegepast bij het Alfa college

Stolker Glas presenteert het breedste assortiment op het gebied van zonwering en raambekleding tussen glas onder de naam InBlindz®.

Als één van de weinige glasproducenten bieden wij naast jaloezieën en duplissés ook plissés tussen glas. InBlindz® biedt tevens een divers aanbod aan bedieningsmechanismen (koord-, magneetbediening of elektrisch) en kleuren.

Uit deze InBlindz®-productgroep heeft Stolker Glas voor aannemersbedrijf Jorritsma Bouw onlangs 809 aluminium jaloezieën tussen glas geleverd voor het Alfa College, een school direct naast stadion Euroborg in Groningen. Met een unieke smalle spouwbreedte van 18mm sloot het glas perfect aan op de geringe dikte van de kozijnen in het ontwerp van AAS Architecten uit Groningen.

Het Alfa College is een Frisse School. Dit houdt in dat er nadruk is op duurzaamheid en een aangenaam binnenklimaat. Glas en goede zonwering spelen hierbij een belangrijke rol. Er is onder andere gebruik gemaakt van isolatieglas met een U-waarde van 1,1 W/m²K. Zo is er immers minder energie voor verwarming of verkoeling van het gebouw.

InBlindz® biedt de mogelijkheid om zonwering en raambekleding tussen glas naar eigen wens vorm te geven. Er zijn tal van opties in typen zonwering, bediening en kleur. Ook de beglazing zelf staat vooraf niet vast. U kunt kiezen uit verschillende soorten beglazing, die aansluiten op de hedendaagse standaarden.

Vond je dit bericht interessant? Deel het!
Share on Facebook

Facebook

0Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

email