Introductie InBlindz® op GEVEL 2014

Met de nieuwe productlijn InBlindz® biedt Stolker Glas een duurzame oplossing op het gebied van klimaatbeheersing. Wij nodigen u hierbij uit om onze stand (01.B003) op vakbeurs GEVEL 2014 te bezoeken. Maak kennis met de meest uitgebreide assortiment zonwering en raambekleding tussen glas.

Duurzame oplossing voor klimaatbeheersing

InBlindz® draagt bij aan de vermindering van energieverbruik en verbetering van het binnenklimaat. Het sluit hierbij aan op het concept van de “frisse school”. Zeker in combinatie met HR++ isolatieglas met een U-waarde van 1,1 W/m²K.

Dit kan tevens uitgevoerd worden met veiligheidsglas, brand-, geluids- of zonwerende beglazing met uiteenlopende technische waarden. InBlindz® solide en biedt veiligheid.

GEVEL 2014

Bent u benieuwd naar dit duurzame, klimaatbeheersende product? Bezoek dan onze stand op GEVEL. Dit is hét vakevenement voor architecten en ontwerpers op het gebied van gevels. GEVEL vindt plaats van woensdag 22 t/m vrijdag 24 januari te Ahoy Rotterdam. Via onderstaande link kunt u zich registreren en heeft u alle dagen gratis toegang tot GEVEL.

Klik hier voor Gratis toegang

Wij verwelkomen u graag op onze stand om u kennis te laten maken met InBlindz®.

Vond je dit bericht interessant? Deel het!
Share on Facebook

Facebook

0Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

email