Garantie

Gegarandeerd tot wel 10 jaar genieten van uw InBlindz®

10 jaar garantie Inblindz

Met InBlindz® investeert u in een kwalitatief hoogwaardig product waar u, dankzij de garantie, jarenlang van geniet. De zonwering tussen glas heeft een uitstekende reputatie opgebouwd, waardoor we deze garantie ook kunnen hanteren. Vele duizenden mensen genieten dagelijks van hun jaloezieën, duplissés of plissés tussen glas. We garanderen dan ook  een betrouwbaar en toekomstbestendig product.

Om de kwaliteit van InBlindz® te benadrukken geven wij tot 10 jaar garantie* op de zonwering tussen glas. Op welke producten dit van toepassing is en onder welke voorwaarden leest u in onze garantiebepalingen.

Download de garantiebepalingen nu!

Bent u benieuwd naar welke garantiebepalingen van toepassingen zijn voor InBlindz® raambekleding tussen glas? Download gratis het PDF-bestand door op onderstaande link te klikken. Dit bestand licht in details toe welke voorwaarden er gelden, zodat u precies weet hoe de garantie in elkaar zit.

InBlindz® Garantiebepalingen “Gegarandeerde Kwaliteit”

Garantiebepalingen

Meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor u thuis of op kantoor? Neem dan contact op met Dennis de Bruin. Hij adviseert u graag over de uitgebreide toepassingen en mogelijkheden.

registreren InBlindz

raamdecoratie voor uw raam en kozijn

* Voor de volledige voorwaarden en garantiebepalingen verwijzen wij u naar onze brochure “Gegarandeerde Kwaliteit”.