Branchewinnaar Vlakglasindustrie

Nationale Business Succes Award 2015

Stolker Glas is door de prestigieuze jury van het Nationale Business Succes Award Instituut verkozen tot branchewinnaar van de Vlakglasindustrie. Hierdoor is het bedrijf automatisch genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015 waarin het met negen andere branchewinnaars meedingt voor de award en de bijbehorende cheque van € 100.000. Aanstaande zondag wordt Stolker Glas in het RTL7 programma ‘De Succesfactor” gepresenteerd als branchewinnaar Vlakglasindustrie (20 december 12:55 uur). In deze uitzending wordt de kijker door directeur Wim van Lindt geïnspireerd en geïnformeerd over de laatste innovaties van het bedrijf.

De Nationale Business Succes Award is de grootste prijs van Nederland bedoeld voor ‘gezonde ondernemingen met visie en ambitie’. Aan de hand van zeven vastgestelde criteria worden bedrijven beoordeeld. In deze beoordeling wordt Stolker Glas geroemd om zijn expertise, innovatieve- en onderscheidende vermogen. Verder worden continuïteit, strategie en marktpositie als scherp en doordacht betiteld. Ook de geslaagde vertaling van de strategie naar productinnovaties en product marktcombinaties, waaronder Stolker Monuglas, InBlindz®, brandwerend glas binnen één dag en de spoedservice van binnen acht uur, hebben ertoe bijgedragen dat Stolker Glas branchewinnaar van de Vlakglasindustrie is geworden.

De Finale Award Show 2015 vindt plaats op donderdagavond 4 februari 2016. Waar één van de tien genomineerden de absolute over-all winnaar wordt van De Nationale Business Succes Award 2015. De award en de bijbehorende cheque van € 100.000 zal worden uitgereikt door ex-premier Jan Peter Balkenende.

Uitzending ‘De Succesfactor’ RTL7

Zondag 20 december 12:55 uur.
Herhaling: zaterdag 26 december 13:25 uur

Vond je dit bericht interessant? Deel het!
Share on Facebook

Facebook

0Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

email